Welkom op het interactieve bestelsite van Rotor. Hier vindt u de producten die wij u vrijwel altijd zo van de plank kunnen leveren.
Het productaanbod op dit bestelportal is op dit moment nog begrensd. Indien uw wensen niet kunnen worden voldaan vanuit dit portal, kunt u contact opnemen met ons Contact Centre, waar onze medewerkers u graag helpen om een oplossing te vinden voor uw technische vragen of problemen,

Selecteer in het menu links een product / productgroep.

 
Uitleg van de navigatie:
Aan de linker zijde van deze pagina vindt u de producten in een boomstructuur terug. Door op een driehoekje te klikken kunt u de boomstructuur verder "openen" of juist weer "sluiten". U kunt ook op de tekst zelf klikken om de structuur te "openen"; dan krijgt u meteen de bijbehorende pagina met aanvullende informatie van de betreffende productgroep.
Wanneer vòòr een tekst in de boomstructuur geen driekhoek maar een velletje papier is afgebeeld, treft u op de bijbehorende pagina een overzicht aan van dat product. Vanaf dat overzicht kunt u dan verdere productselectie en/of productconfiguratie doen.